Partners

Är ett bolag som främjar företagsidéer som sprungit ur forskningen på Sveriges Lantbruksuniversitet. Även delägare i Grönovation AB.

http://www.sluholding.se

Investerar eller hjälper till att hitta investerare till start-ups som är nära kopplade till universitetens innovationsmiljöer. Även delägare i Grönovation AB.

http://www.karolinaventures.se

Agerar som mäklare mellan kinesiska investerare och svenska start-ups och hjälper svenska företag som vill in på den kinesiska marknaden. Även delägare i Grönovation AB.

http://www.in-nordic.com

Är Sveriges största färskvarugrossist som vi arbetar tillsammans med sedan slutet av 2019.

http://www.gronsakshallen.se/

Vår partner där vi träffar likasinnade forskare och entreprenörer och där vi hämtar inspiration. Det är en av de mest intressanta mötesplatserna i Sverige när det gäller att träffa personer som ligger i framkant av den gröna revolutionen.

http://www.greeninnovationpark.se/

RegSmart Life Science är ett regulatoriskt konsultföretag inom läkemedel och medicintekniska produkter. Forskningen inom biovetenskap utvecklas snabbt och nya produkter kräver godkännande innan de kan lanseras till marknaden. RegSmart analyserar den nuvarande regleringsmiljön och den tillgängliga vetenskapen och kan därmed ge specifik vägledning och support för att därmed hjälpa kunderna att nå sina projektmål.

https://regsmart.se/

Vill du också samarbeta med oss?

Vårt företag är under stark utveckling. Våra intressenter finns både i Sverige och utomlands. Om du är intresserad av våra växter eller vår smarta produktionsteknik, är du välkommen att kontakta oss.